Sadut

Hiidenväen tarinoita 

Kaikki tuntevat suomalaiset tontut, mutta asustaako metsässä muutakin väkeä? Keitä ovatkaan nuo tummahipiäiset sammalen peittämät hiitolaiset, jotka asustavat jylhissä louhikoissa, kivisissä hiidenpelloissa ja sammaloituneiden muurahaispesien onkaloissa? Ovatko he matkanneet esi-isiemme luokse Aliseen - vai muuttuneet vallan näkymättömiksi?

Hiidenväen tarinoita kertoo alakouluikäisen Vilin seikkailuista Hiisivuoren koulussa ja lähimetsässä. Kahdeksan hauskaa, lyhyttä ja opettavaista tarinaa palauttavat unohdetun hiidenväen takaisin nuoren kansan tietoisuuteen. Hiitolaiset eivät ole hävinneet - he ovat vain muuttuneet näkymättömiksi!

8 akvarellikuvitettua satua. Mukana myös värityssivuja.


Saatavilla nettikirjakaupoissa!
Suomalainen kirjakauppa
Adlibris
Kirja on saatavilla myös kustantajan nettikirjakaupasta.


Kirjan tiedot
Tarinat ja kuvitus: Johanna Valkama
Kustantaja: Lector
Painovuosi: 2018
ISBN: 9789527040911
Kovakantinen
Akvarellikuvitus
Julkaisu: 8/2018

Limited Edition! Kirja-arviot:


"Tarinoissa on hyviä opetuksia, mystiikkaa ja se on hyvin luonnonläheinen. Huomaa että luonto on kirjailijalle tärkeä ja arvokas. Todella kauniit akvarellikuvat kruunaavat tarinat ja tuo tunnelman iholle. Kirja sisältää myös väristyssivuja, joita pääsee itse värittämään. Teksti on hyvin sujuvaa ja lumoavaa. Meidän 4-vuotias poika jaksoi hyvin kuunnella tarinoita, oli kiinnostunut ja innostunut niistä. Voi sanoa että lastenkirja on varsin onnistunut kun se uppoaa sekä lapseen että vanhempaan."

Pirkkalainen-lehti 10.10.2018